Reacties

Twee paar wandelschoenen met sokken

Joke:
Het is een mooie route, we zijn inmiddels op de helft. Heb mijn beeld van Noord-Groningen inmiddels helemaal bijgesteld, in positieve zin.

Don en Sabrina:
Wat hebben we genoten van de 13 rondwandelingen Borgen. Prachtige gebieden gezien van onze provincie. En complimenten voor de goede routeomschrijvingen. We zijn nooit fout gelopen heerlijk. We willen jullie hiervoor bedanken en hebben uiteraard ook een storting gedaan naar jullie stichting. Erg mooi en leuk initiatief. Mijn man en ik willen ook de rondwandelingen verdwenen borgen nog gaan doen. Alle vertrouwen in dat dit ook nog prachtige routes zullen zijn.

Kees:
Wat leuk een lange afstandswandeling door Groningen en ik ga het zeker bewandelen want Groningen ligt in een hoekje van het land en wordt snel vergeten. Denk dat ik in april afreis naar Groningen en maak er gelijk een tweedaagse van.

Sjoeke:
Prachtig wat een mooie site en wat een werk hebben jullie hiermee verricht. Jullie maken de vakantie naar het buitenland overbodig. Wat ik daar doe kan gewoon hier in Groningen Een nieuwe wereld gaat voor mij open. Hier ga ik zeker gebruik van maken.

Ben:
Een mooi initiatief en resultaat! Op deze manier wordt het steeds duidelijker dat de Noordelijke provincies veel wandelkwaliteiten te bieden hebben. Ook in mijn ogen is cultuurhistorie nauw te verbinden met mooie wandelroutes.

Carin:
Vandaag blij verrast tijdens de wandeling van Winschoten naar Wedde. Een zeer duidelijk beschreven route. Veel afwisseling en weinig asfalt gezien. Prachtige, idyllische paden gelopen en genoten van de geweldig mooie natuur! Nooit geweten dat er zoveel schoonheid is te vinden tussen Winschoten en Wedde.

Adolf:
Met de uitstekende kaartjes is het pad heel goed te volgen.

Lia:
Vandaag een rondje Coendersborg gedaan. Mooi hoor!

Marja:
Route Nuis – Leek. Complimenten voor de zorgvuldig beschreven route. De route was prachtig.

Els:
Die rondwandelingen komen als geroepen nu wandelingen van A naar B wat lastiger zijn geworden (ivm corona virus). De rondwandelingen die we tot nu toe liepen zijn heel fijn, sommige wat kort, maar wel mooi.

Astrid:
Vandaag de vierde rondwandeling gemaakt van het Groninger Borgenpad, de route bij Leens (Verhildersum). De afgelopen weken liepen we ook bij “Allersmaborg” (Feerwerd), “Menkemaborg” (Uithuizen) en “Iwema Steenhuis” (Niebert). De routes zijn allemaal heel goed beschreven op de site, fout lopen is vrijwel onmogelijk.

Bettie:
Bedankt voor de prachtige routes. We hebben genoten en alles is keurig aangegeven.