Rondwandeling Tammingahuizen

Geplaatst op

Rondwandeling Tammingahuizen is de tweede wandeling in de serie “langs verdwenen borgen”. De wandeling begint in Loppersum bij de prachtige Petrus en Pauluskerk en gaat deels over de Stadsweg, de eeuwenoude verbinding tussen de stad Groningen en Emden. Bijzonder is het onverharde deel van die weg bij Winneweer waar ook de borg Tammingahuizen stond.

Meer

Stadsweg bij Tammingahuizen, Winneweer

Nieuw! Rondwandeling Wedderborg

Geplaatst op
Rondwandeling Wedderborg, Westerwoldse Aa bij Wedde
Westerwoldsche Aa bij Wedde

De nieuwe rondwandeling Wedderborg is een pareltje. Een wandeling die vrijwel volledig over onverharde paden gaat, dwars door de prachtige natuur van Westerwolde. De routebeschrijving en de kaart zijn hier te vinden.

De wandeling start bij de Wedderborg, 

Hou bij het wandelen de RIVM richtlijnen in acht. Wandel in je eigen regio en bij voorkeur alleen of met een huisgenoot. Wandel niet in groepen.

Nieuw! Rondwandeling Ennemaborg

Geplaatst op
Ennemaborg, Midwolda

Gelukkig kan er ondanks het corona virus nog gewandeld worden, maar neem de richtlijnen van het RIVM in acht! Lees daarvoor het vorige bericht.

Rondwandeling Ennemaborg is ruim tien kilometer lang en loopt over het prachtige landgoed van de Ennemaborg en langs het Oldambtmeer. Deze wandeling combineert de beslotenheid van het bos op het landgoed met het open oevergebied van het meer.

Veel plezier!