Rondwandeling Fraeylemaborg klaar!

Geplaatst op

Rondwandeling nr.7 is klaar! Rondwandeling Fraeylemaborg heeft een lengte van 11 km. De wandeling gaat door het magnifieke park van Fraeylemaborg en door de Baggerputten, een mooi stuk natuur waar vroeger veen is gegraven. Na de wandeling is het fijn toeven op het terras van het schathuis. Kaart en routebeschrijving staan bij routes onder de knop “rondwandelingen”.

 

Publiciteit

Geplaatst op

Vandaag besteedt Dagblad van het Noorden uitgebreid aandacht aan het Groninger Borgenpad onder de kop “Kilometers kuieren langs Groningse kastelen”. De kaart van Groningen is afgedrukt met daarop de wandelroute en alle borgen waar de wandeling langskomt. De foto van de Fraeylemaborg laat één van de 16 pronkjuwelen zien. (foto: Fraeylemaborg)

Hogeland met korenakker en een blauwe lucht

artikel Dagblad van het Noorden

Rondwandeling Ewsum

Geplaatst op

Het Groninger Borgenpad ontwikkelt naast de LAW ook rondwandelingen. Er zijn nu vijf beschikbaar en de zesde komt er aan. Nummer 6 is een rondwandeling met Ewsum als begin- en eindpunt. De wandeling gaat over mooie paden via Middelstum naar Toornwerd en Kantens. Lengte 12 km. (foto geschutstoren borg Ewsum, Middelstum)